Hoe gaan we samen te werk?

  • Vooraf:

Neem contact op met ons via e-mail, contactformulier of telefonisch via GSM 0499/08 85 85.

Telefonisch worden meteen enkele vragen gesteld die belangrijk zijn om tot een correcte probleemstelling te komen. We geven u gratis advies en praktische tips over hoe u het probleem mogelijks zelf kunt oplossen. Voorafgaande aan de opdracht wordt u gevraagd om een e-mail of aanvraagformulier te sturen met vermelding van: de opdrachtgever, het facturatieadres, het onderzoekadres, het gsm-nummer en e-mailadres van de bewoner. Op deze manier beschikken we over alle info vóór de opstart van ons ontstopping. 

De mondelinge of schriftelijke gemaakte afspraken worden steeds door ons per mail herbevestigd met vermelding van data en uur van aanvang. Voor grotere opdrachten maken we vooraf een offerte, dit op basis van de door u doorgestuurde bouwplannen in pdf-formaat, of na een door ons gepland werfbezoek. Bij de opgegeven prijzen zijn de verplaatsingskosten en verschillende methodes inbegrepen.

  • Ter plaatse:

Eens ter plaatse beginnen we meestal onmiddellijk met ons ontstopping. We brengen steeds een volledig arsenaal aan apparatuur mee. Tijdens ons ontstopping trachten wij breekwerk te vermijden.   


Contacteer ons